Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Ostaficiuc, deputat PSD: Guvernul trebuie să găsească soluții la criza energiei! Scandalurile interne nu scad facturile românilor

Facebook
bec

Milioane de români sunt la limita răbdării. Situația prețului la utilități pare scăpată de sub control, iar populației i-a ajuns cuțitul la os. Ministerul Energiei a scăpat hățurile din mână, iar în tot acest timp, măsurile întârzie să apară. Nu cred că este cazul să ne cramponăm de funcții, să căutăm scuze, susține deputatul PSD Marius Ostaficiuc într-un comunicat remis presei.

”Important este că în aceste momente de criză, în care buzunarele românilor sunt cele mai afectate, să căutăm soluții. Este absurd acum să se arunce vina de la minister la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Poate că unii oameni din Guvern nu reușesc să priceapă că nu stau acolo doar de dragul de a îndeplini ordine de la partid, ci pentru că trebuie să muncească în folosul cetățenilor.

Nu mai spun că trebuie că lucrurile să se îndrepte direct de la vârf, pentru că de acolo au plecat promisiunile către cetățeni. Nu mai suntem în campanie electorală, nu mai suntem în meciuri politice, ci lucrăm pentru interesul cetățenilor, iar Guvernul trebuie să priceapă acest lucru.

Dacă furnizorii de utilități nu aplică criteriile privind plafonarea prețurilor atunci această situație trebuie să se schimbe. Nu este cazul să ne batem joc de români, nu este cazul să închidem ochii la ceea ce se întâmplă acum în țară.

Nu cred că un bătrân cu un venit extrem de mic își permite să plătească prețurile umflate. Nu cred că un mic întreprinzător își permite să plătească mai mult la gaze sau energie electrică, când și așa se află la limită cu afacerea.

România are nevoie urgentă de o soluție, iar Guvernul trebuie să înțeleagă acest lucru. Nu este o soluție să arătăm vinovații, ci să îndreptăm lucrurile. Promisiunile trebuie onorate, nu aruncate la gunoi. Sunt sigur, ca ne vom reîntâlni la vot cu românii !!, a spus liderul organizației municipale a PSD Iași, deputatul Marius Ostaficiuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.