Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică e un antrenor curtat. A anunțat că va semna cu o echipă din Turcia

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Marius Şumudică (48 de ani) a anunţat că marţi va merge în Turcia, pentru a negocia cu cele două cluburi care îl doresc. Antrenorul se grăbeşte şi vrea să semneze cât mai repede, pentru a putea face pregătirea de vară completă, în vederea pregătrii sezonului următor, informează MEDIAFAX.

Presa din Turcia anunţa de câteva zile revenirea lui Şumudică în prima ligă de acolo. Cel mai important nume care îl vrea e Gazişehir Gaziantep, după ce iniţial s-a discutat despre interesul celor de la Malatyaspor. La prima vedere, ultima ofertă pare cea mai tentantă, ţinând cont de faptul că formaţia s-a calificat în următoare ediţie de Europa League. A câştigat play-off-ul de accedere, după ce le-a învins pe Osmanlispor şi Hatayspor. Mai mult, Gaziantep oferă şi cel mai mare salariu. Jurnaliştii turci afirmă că salariul lui Şumudică s-ar ridica la aproximativ un milion de euro.

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

”O să semnez în Turcia. Sunt două variante, mâine plec acolo. Bine, după cum văd vremea, cred că o mai lungesc, că mie îmi e frică de avion. Mor, nu că mi-e frică. Miercuri vremea e ok, sunt multe curse spre Istanbul. Mâine e cod dimineaţă, dar vremea apoi se îndreaptă. Aş putea să plec chiar mâine, să vedem. Ne punem la masa discuţiilor şi vedem exact tot, şi strategia de transferuri. E o echipă patronată de unul din primii 6 oameni din Turcia ca şi avere. Astă seară o să mai stabilim mici detalii, în mare lucrurile sunt bătute în cuie, sper să nu ne dea nimic înapoi. Aş fi singurul antrenor străin din Turcia", a spus Marius Şumudică, la Digi Sport.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

Marius Şumudică a plecat din fotbalul românesc în urmă cu doi ani. Ultima formaţie pregătită a fost Astra Giurgiu, alături de care a câştigat un titlu (2016) şi o Cupă a Româniai (2017). A avut performanţe bune şi pe plan internaţional, în Europa League. În România, Şumudică le-a mai pregătit, printre altele, pe Rapid, FC Braşov, FC Vaslui sau U Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.