Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică îşi dă demisia de la Astra după ce Denis Alibec a fost vândut la Steaua

www.prosport.ro
Șumudică

Marius Sumudica a anuntat ca va demisiona din functia de antrenor principal al formatieiAstra Giurgiu, nemultumit dupa ce Denis Alibec a fost transferat la Steaua. Sumudica a afirmat ca in urmatoarea saptamana isi va da demisia. "Nu ma mai prinde meciul cu Viktoria Plzen", a afirmat Sumudica la Dolce Sport.

El a explicat apoi de ce l-a deranjat atat de tare transferul lui Alibec la Steaua. "Eu n-am stiut nimic, am aflat din presa si de la televizor. Pai dupa ce iesi campion si am dovedit ca am fost cei mai buni anul trecut, sa-ti plece asa unul dupa altul cei mai buni jucatori, nu e confortabil. Dar asta e politica clubului si trebuie sa ne conformam. Nu mi s-a transmis ca-l vor vinde, mai ales ca pe mine ce ma deranjeaza cel mai mult, dar si pe jucatori e ca Alibec a fost vandut dupa ce au venit si ne-au promis ca nu va mai pleca niciun jucator, sa semnam amanarea de plata. Am semnat si a doua zi a fost vandut Alibec imediat. Deci nu-mi prea miroase a bine", a completat Sumudica.

Denis Alibec este al patrulea fotbalist de la Astra ce ajunge la Steaua, dupa Gabi Enache, Ricardo Boldrin si William de Amorim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.