Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Şumudică pleacă de la Astra: 'Nu mai rămân niciun minut'

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Marius Şumudică este decis să plece de la Astra Giurgiu la finalul acestui sezon, atunci când contractul sau se va încheia. Şumudică susţine că decizia de a se despărţi de Astra îi aparţine şi lasă să se înţeleagă faptul că nu există cale de întoarcere.

"Cu siguranţă din vară nu mai rămân la Astra nici măcar un minut. E decizia mea. Sunt bărbat. A fost un ciclu, doi ani frumoşi. Le mulţumesc tuturor. Mi s-au propus o sumedenie de antrenori când eram suspendat, care să vină să lucreze cu mine. Domnul Andone a spus că a fost contactat în vara că să preia clubul. Mi-a fost propus şi domnul Stoichiţă. Aici, Dani Coman tot timpul s-a sfătuit cu mine şi nu a dorit să vină absolut nimeni. Făcusem performanţă: în doar 10 luni am reuşit să iau titlul de antrenorul anului", a spus Marius Şumudică la Digisport.

Marius Şumudică a încercat să plece de la Astra şi în această perioadă, el ajungând la un acord cu turcii de la Gaziantep. El a rămas însă la echipă fiindcă finanţatorul Ioan Niculae nu a fost de acord cu rezilierea contractului, iar denunţarea unilaterală a acordului îl costă pe antrenor 150.000 euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.