Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică a ajuns la spital în Arabia Saudită: Antrenorul avea dificultăți mari cu respirația

F. P.
www.fotomac.com.tr
Marius Șumudică

Marius Șumudică (51 de ani), antrenorul saudiților de la Al Raed, a trăit un moment de cumpănă având nevoie de îngrijiri medicale. Antrenorul a fost internat de două ori din cauza problemelor de sănătate.

„Am fost internat două zile, nici n-am participat la antrenamente, deoarece am făcut o bronhopneumonie obstructivă și nu mi-am revenit nici acum, vorbesc foarte greu. Am fost rău, rău.

Mi-au dat Ventolin (n.r. – medicament care tratează simptimele bolilor bronhopulmonare obstructive), să-mi deschidă bronhiile pentru a putea să respir, mi-au dat Dexametazonă, foarte multe medicamente. A fost un virus, nu știu, sau trecerea de la rece la cald.

Aici e foarte frig în momentul de față, înțeleg că în România și în București sunt 17-18 grade. Aici plouă de rupe pământul și sunt 5-6 grade”, a spus Șumudică, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”, potrivit gsp.ro.

Șumudică a mai avut probeleme asemănătoare în trecut. În decembrie 2019, a fost internat tot din cauza unei bronhopneumonii. Conform medicilor, bronhopneumopatia obstructivă reprezintă un tip sever de pneumonie care afecteaza plămânii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.