Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică a garantat președintelui de la clubul saudit Al Shabab pentru Denis Alibec

www.prosport.ro
Șumudică

Marius Şumudică a preluat echipa din Arabia Saudită, Al Shabab, şi i-a adus deja pe foştii săi elevi de la Astra, Constantin Budescu şi Valerică Găman. Acum încearcă să dea lovitura şi să-l transfere de la FCSB pe preferatul său, Denis Alibec, informează Mediafax.

"Am fost şi luni la preşedinte. I-am spus că eu pentru Alibec bag mâna în foc. La început, conducătorii de aici nici nu au vrut să audă pentru că au văzut şi ei că Denis nu a jucat, dar acum analizează. Nu-i interesează pe ei de ce s-a întâmplat asta, normal. Numai că eu ştiu ce poate Denis, d-aia insist atât pentru el. Şi sunt o mie la sută sigur că dacă vine n-o să mă dezamăgească nici pe mine, nici pe cei de la Al Shabab", a declarat Marius Şumudică, la Digi Sport.

Vezi și: Situaţie tensionată la Rapid: Ultimatum pentru Daniel Niculae. Funcţia de preşedinte a fost suspendată

"Mai avem de luat 4 străini la echipă dintre cei 8 pe care puteam să-i avem din acest sezon. Şi vreau să cântăresc foarte bine fiecare mutare", a completat antrenorul. Al Shabab se pregăteşte acum în Arabia Saudită, urmând apoi un stagiu în Slovenia.

În prezent, Alibec se antrenează singur, fiind exclus din lotul lui Dică, şi poate pleca la orice echipă care va plăti 1.7 milioane de euro pentru el, finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, dorind să-şi recupereze suma plătită pentru a-l aduce de la Astra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.