Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică ar putea antrena în Turcia: 'Îmi este foarte greu să mă decid'

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Marius Şumudică (48 de ani) este pregătit să revină în fotbal. Se află în discuţii cu mai multe echipe, dar pare decis să nu mai meargă în Golf. Vrea să găsească un angajament în Europa, din Turcia mai exact, unde a lăsat o impresie bună, la Kayserispor, relatează Mediafax.

Citește și: Dan Alexa rămâne la conducerea echipei Dunărea Călăraşi şi în sezonul viitor

Marius Şumudică s-a despărţit de Al Shabab, echipa din spaţiul arab pe care o pregătea din iunie 2018, când semnase un contract pe doi ani. Antrenorul român a dezvăluit că a avut mai multe oferte din Liga 1 Betano, a tratat şi cu şefii Astrei, fosta sa echipă, dar cel mai probabil va da curs unei oferte din Turcia. ”Eu sunt în discuţii cu mai multe echipe, dar vă spun sincer că-mi este foarte greu să mă decid. Sunt formaţii care îmi oferă condiţii financiare mult mai bune decât ce aveam la Al Shabab. Tot din zona Golfului, dar parcă nu vreau să mă întorc acolo.

Mai am oferte din Turcia, care nu sunt atât de bune financiar, dar care mă atrag mai mult. Pentru că îmi doresc performanţă şi cred că Turcia mi se potriveşte”, a declarat Şumudică la Digi Sport.

Marius Şumudică a plecat din fotbalul românesc în urmă cu doi ani. Ultima formaţie pregătită a fost Astra Giurgiu, alături de care a câştigat un titlu (2016) şi o Cupă a Româniai (2017). A avut performanţe bune şi pe plan internaţional, în Europa League. În România, Şumudică le-a mai pregătit, printre altele, pe Rapid, FC Braşov, FC Vaslui sau U Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.