Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică susține că în Turcia nu a fost declarat niciun caz de coronavirus și că meciurile de fotbal nu au fost anulate

Cancan
Șumudică

Antrenorul Gaziantep, Marius Șumudică, susține că în Turcia nu a fost declarat niciun caz de coronavirus și că meciurile de fotbal nu au fost anulate și se dispută cu spectatori, potrivit Mediafax.

În Turcia este linişte. Cel puţin aşa susţine Marius Şumudică. Meciurile de fotbal nu au fost anulate şi se dispută cu spectatori.

Acum, antrenorul echipei Gaziantep se gândeşte la meciul dintre România şi Islanda din play-off-ul Ligii Naţiunilor. Şumudică voia să meargă să îi susţină pe tricolori la partida programată în 26 martie, în deplasare, în Islanda.

„Până acum n-a fost nicio problemă, ei au declarat că nu e niciun caz. Au închis foarte devreme graniţele cu Iran, China, n-a mai zburat nimeni cu două săptămâni înainte. Nu ştiu ce să fac. Voiam să-mi iau bilet de avion, să vin acasă, dar nu ştiu dacă se joacă barajul cu Islanda sau nu se mai joacă. Aici conducerea le-a interzis jucătorilor străini să părăsească ţara. Azi s-a jucat cu spectatori, fără probleme, a jucat şi echipa lui Bogdan Stancu", a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Citește și: Alexandru Rafila explică de ce nu ar fi bine să închidem școlile în România: există acest pericol

În România, meciurile de fotbal se vor juca fără spectari, iar FRF a decis să suspende toate competiţiile de copii şi juniori, din cauza temerii de răspândire a coronavirusului.

„Având în vedere hotărârea de a închide instituţiile de învăţământ preuniversitar între 11 şi 22 martie, Federaţia Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor de copii şi juniori organizate de FRF şi Asociaţiile Judeţene de Fotbal până la redeschiderea şcolilor”, a anunțat FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.