Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Șumudică va sta pe banca Astrei la meciul cu West Ham

Marius Sumudica

Antrenorul Marius Șumudică va sta pe banca echipei Astra Giurgiu la meciul cu West Ham United, de joi seara, de pe Stadionul ''Marin Anastasovici'', în prima manșă a play-off-ului Europa League la fotbal, a anunțat campioana României pe site-ul său.

''Tehnicianul a primit confirmarea, din partea observatorului UEFA, că suspendarea a expirat în data de 8 august'', precizează sursa amintită. Șumudică nu a stat în acest sezon pe banca tehnică a echipei Astra, nici la Supercupa României, în cele patru etape de campionat sau cele două partide din preliminariile Ligii Campionilor. Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a fost sancționat, în 29 februarie, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de șase luni și 100.000 de lei penalitate sportivă, pentru că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamentele în vigoare.

Ulterior, la 8 martie, Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal i-a redus sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină. Astfel Șumudică a fost sancționat cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal pentru o perioadă de 2 luni și o penalitate sportivă de 50.000 lei. Tot atunci, Comisia de Recurs a suspendat executarea sancțiunii pentru o perioadă de 3 luni. FIFA a dispus ca suspendarea internațională de două luni a antrenorului să înceapă la 8 iunie. Perioada suspendării tehnicianului este diferită în România deoarece Regulamentul Disciplinar al FRF prevede că sancțiunile sunt suspendate în pauza competițională. Astfel că în competițiile interne Marius Șumudică nu va putea sta două luni pe banca echipei Astra Giurgiu începând de la mijlocul lunii iulie, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.