Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marius Vizer se îndreaptă spre un nou mandat în fruntea Judo-ului internațional. Alegerile pentru Federația Internațională de Judo vor avea lor în 3 septembrie

FIJ
Marius Vizer judo

Alegerile pentru funcția de Președinte al Federației Internaționale de Judo vor avea loc în data de 3 iunie 2021, în timpul Congresului FIJ de la Budapesta, care va avea loc înainte de Campionatele Mondiale 2021.

Toate cele 204 federații membre ale Federației Internaționale de Judo au fost invitate să propună candidați pentru această funcție, până în data de 2 februarie, 2021.

Marius Vizer, actualul Președinte al FIJ, din anul 2007, este singurul candidat la aceste alegeri și niciuna dintre federațiile membre nu a propus un contracandidat. Astfel, la Congresul FIJ din 2021, Președintele Vizer va fi reconfirmat în funcție, pentru următorii 4 ani, continuând seria de reforme și modernizare a judo-ului mondial.

Sergey Soloveychik este Președintele Uniunii Europene de Judo, reales în decembrie 2020 și totodată vice-președinte al Federației Internaționale de Judo, făcând parte din echipa executivă a domnului Marius Vizer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.