Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mark Bowen, noul antrenor al echipei Reading: 'După declic, George Pușcaș poate ajunge la 15-20 de goluri pe sezon'

Mark Bowen, noul antrenor al echipei Reading, din liga a doua engleză, crede că atacantul român George Pușcaș are nevoie de un declic, iar ulterior poate ajunge la 15-20 de goluri marcate pe sezon, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

Pușcaș a sosit în această vară la Reading, de la Inter Milano, pentru opt milioane de euro, și a impresionat după primele jocuri, reușind trei goluri la mijlocul lunii august. Ulterior, românul nu a reușit să-și mai treacă numele pe lista marcatorilor. Bowen crede că jucătorii trebuie să continue să-l sprijine pe Pușcaș, iar golurile vor apărea pentru internaționalul român.

"Pușcaș este un marcator. A înscris și pentru naționala țării sale, contra Insulelor Feroe. Cred că grupul trebuie să încerce să-i ofere cât mai multe oportunități lui George pentru ca acesta să înscrie. Se demarcă foarte bine și știu că este un clișeu ce urmează să spun, dar dacă va continua să apară în poziții favorabile, atunci golurile vor începe să apară pentru el. După declic, nu e niciun motiv ca Pușcaș să nu ajungă la 15-20 de goluri pe sezon", a declarat antrenorul lui Reading, citat de bracknellnews.co.uk.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Mark Bowen a fost numit noul antrenor al echipei Reading, luni, după ce portughezul Jose Gomes a plecat de la echipă.

Reading are parte de un început de sezon dezamăgitor în Championship, ocupând locul 22, antepenultimul, cu opt puncte acumulate în 11 etape. La primul meci pe banca tehnică, Mark Bowen ar urma să o întâlnească pe Preston, sâmbătă, pe teren propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.