Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marketing rusesc: Putin este gata să ofere cereale gratuit celor mai sărace țări

bbc.com
putin

Președintele rus Vladimir Putin a confirmat disponibilitatea țării de a furniza gratuit un volum semnificativ de cereale celor mai sărace țări într-o conversație telefonică cu președintele Indoneziei Joko Widodo, a anunțat miercuri serviciul de presă al Kremlinului, potrivit TASS.

„În contextul sprijinirii securității alimentare globale, Vladimir Putin a afirmat abordările fundamentale ale Rusiei în ceea ce privește implementarea pachetelor de acorduri de la Istanbul referitoare la exportul ucrainean de cereale din porturile Mării Negre și deblocarea exporturilor rusești de produse agricole și îngrășăminte către piețele globale”, a spus Kremlinul. . Președintele Rusiei a remarcat, de asemenea, disponibilitatea țării de a furniza gratuit cantități semnificative de cereale celor mai sărace țări, sub formă de ajutor umanitar, a adăugat serviciul de presă al Kremlinului. „Joko Widodo a susținut o astfel de abordare”, a menționat Kremlinul.

De asemenea, Președintele Rusiei l-a informat pe omologul său indonezian despre situația evoluată ca urmare a utilizării coridorului umanitar marin de către regimul de la Kiev pentru acțiunea de sabotaj împotriva infrastructurii și navelor Flotei Mării Negre din Sevastopol și că partea rusă reia implementarea cerealelor. acord după primirea garanțiilor cerute de la Ucraina privind neutilizarea rutei umanitare în scopuri militare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.