Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marko Lasica, fost handbalist de la Poli Timișoara., susține că nu a primit primele de joc

Federatia Romana de Handbal
handbal

Marko Lasica, fost jucător la Poli Timişoara, în prezent component al echipei Besiktas Istanbul, susţine că atât el, dar şi alţi jucători au fost păcăliţi în sezonul trecut, în sensul că gruparea din Banat nu le-a mai plătit primele de joc pentru care au semnat şi s-au emis şi facturi, scrie Mediafax.

Poli Timişoara s-a confruntat cu probleme financiare în ultimul an, iar acest lucru s-a răsfrânt în cele din urmă şi asupra echipei. Deşi la un moment dat a fost pe primul loc în Liga Naţională (sezonul 2017-2018), gruparea bănăţeană a pierdut apoi o serie de meciuri pe teren propriu cu CSM Bucureşti, Steaua şi Dinamo. Astfel, a ieşit din Top 3 la sfârşitul sezonului regulat şi i-a fost foarte greu să mai revină în play-off. La sfârşitul campionatului, Poli a terminat pe locul 6 şi a rămas în afara cupelor europene.

Marko Lasica este unul dintre jucătorii care a vrut şi a putut să se despartă în vară de Poli Timişoara, pentru că şi-a încheiat contractul. Extrema dreaptă a naţionalei Muntenegru a plecat dezamăgit din Banat, el s-a simţit practic păcălit. Într-o discuţie cu ProSport, el a reclamat că Poli nu i-a plătit primele de joc care i-au fost promise după fiecare meci câştigat, pentru care, de altfel, s-au şi emis facturi.

Citește și: Un nou CUTREMUR, cu magnitudinea de 7.5 grade pe scara Richter, s-a produs în INDONEZIA

”Sunt dispus să vorbesc, iar în acest mod să încercaţi să opriţi imagimea proastă pe care o fac prin abordarea tragică, neserioasă. Aceste lucruri îi determină pe mulţi jucătorii buni să evite România”, şi-a început povestirea Marko Lasica. Apoi a continuat: ”Am avut o experienţă foarte urâtă la ultimul meu club, Poli Timişoara. Din punct de vedere financiar ne-au păcălit pe cei mai mulţi dintre noi, cu excepţia a 2-3 jucători, care au avut mereu banii la timp”.

Oficialii formaţiei timişorene se apără şi susţin că primele nu au mai fost acordate pentru că echipa nu şi-a îndeplinit obiectivul de performanţă la finalul sezonului, adică o calificare în cupele europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.