Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maroon 5 va cânta în pauza finalei Super Bowl

maroon5.com
maroon 5

Maroon 5 va cânta în pauza finalei Super Bowl LIII din 3 februarie 2019, a confirmat o sursă pentru Billboard. Cardi B şi Travis Scott se află pe lista scurtă a invitaţilor, scrie The Hollywood Reporter, conform news.ro.

Un purtător de cuvânt al NFL nu a confirmat dar nici nu a negat informaţia, declarând pentru The Hollywood Reporter miercuri: "Este o tradiţie la Super Bowl să speculezi despre reprezentaţiile pentru concertul din pauză. Continuăm să lucrăm cu Pepsi, dar nu avem de făcut un anunţ despre următorul show".

Adam Levine şi formaţia sa vor cânta la competiţia anuală NFL de pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, pe 3 februarie 2019.

Reprezentaţia lor vine după ce alţi artişti pop au făcut istorie în ultimii ani la Super Bowl cu show-urile lor: Justin Timberlake, Lady Gaga, Beyonce, Bruno Mars, Katy Perry.

Cea mai recentă piesă a formaţiei Maroon 5 este "Girls Like You". Formaţia se află în prezent în turneu de promovare al albumului din 2017 "Red Pill Blues".

Formaţia Maroon 5 a fost înfiinţată în 2001, la Los Angeles, şi este alcătuită din Adam Levine (voce, chitară), James Valentine (voce, chitară), PJ Morton (clape), Mickey Madden (bas) şi Matt Flynn (tobe).

Trupa a lansat cinci albume de studio, debutul discografic - ”Songs About Jane” (2002) - fiind vândut în peste 10 milioane de copii, în întreaga lume. Cel mai recent material discografic al grupului, ”V”, a fost lansat în august 2014.

Din palmaresul formaţiei fac parte patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Award.

Grupul american Maroon 5 a susţinut un concert şi în România, pe 5 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.