Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marseille s-a despărţit de Marcelino pe fondul unei dispute deplorabile cu fanii

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Olympique Marseille s-a despărţit de antrenorul Marcelino, a anunţat miercuri gruparea din Ligue 1, pe fondul unei dispute cu suporterii, notează Reuters, potrivit news.ro.

Marţi, Marseille a atacat reprezentanţii fanilor după ce aceştia ar fi ameninţat conducerea clubului şi ar fi făcut presiuni asupra lor să demisioneze în timpul unei şedinţe care a avut loc luni, 18 septembrie.

"... Olympique Marseille consideră că evenimentele din 18 septembrie nu le permit lui Marcelino şi stafului tehnic să îşi îndeplinească în bune condiţii rolul pentru care au fost angajaţi", a precizat Olympique Marseille într-un comunicat.

"Ca urmare a acestei situaţii deplorabile, Marcelino şi staful său nu îşi vor continua misiunea la Olympique Marseille. Având în vedere această situaţie, întregul club este extrem de dezamăgit de faptul că trebuie să se confrunte cu plecarea din motive extrasportive a unui antrenor şi a unui staf tehnic care au sosit la Marsilia abia la 23 iunie şi s-au dedicat în totalitate clubului”, se mai arată în comunicat.

Fostul antrenor al Valenciei şi al echipei Athletic Bilbao, Marcelino s-a alăturat clubului Marseille în luna iunie, înlocuindu-l pe Igor Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.