Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marşul pentru viaţă - 2018, sâmbătă, pe traseul Piaţa Unirii - Parcul Tineretului. Restricţii de trafic în centrul Capitalei

www.stiripesurse.ro
marsul pentru viata

Evenimentul „Marşul pentru viaţă – 2018” are loc sâmbătă, pe traseul Piaţa Unirii până în Parcul Tineretului, urmând ca în centrul Capitalei să fie impuse restricţii de trafic.

Potrivit Brigăzii Rutiere, participanţii se vor aduna în Parcul Unirii, pe latura dinspre Bulevardul Unirii, de la ora 11.00, urmând ca la ora 12.00 să plece în marş pe traseul Parcul Unirii – Aleea de ieşire dinspre Bd. Unirii – Str. Bibescu Vodă – Bd. Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului, intrarea Şincai.

Deplasarea se va face pe banda I de circulaţie spre Parcul Tineretului.

În perioada 1 - 31 martie, în numeroase oraşe din România şi Republica Moldova se desfăşoară Luna pentru viaţă 2018 – „O lume pentru viaţă”, iar în 24 martie va avea loc Marşul pentru viaţă 2018, organizat în Bucureşti de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă.

Marşul este urmat de concertul Live for Life (Parcul Tineretului, intrarea Şincai, ora 13.00), susţinut de Aurelian Temişan şi de formaţia Feedback Band.

Asociaţia solicită societăţii să ofere instrumente prin care să ajute femeile însărcinate, precum acordarea, după a 14-a săptămână de sarcină, a unei indemnizaţii, înfiinţarea de centre de sprijin pentru, unde femeile să poată beneficia, la cerere, de consiliere psihologică gratuită sau crearea posibilităţii legale ca femeia însărcinată care consideră că nu poate creşte copilul să îl încredinţeze spre adopţie imediat după naştere.

Marşul pentru viaţă se află la a opta ediţie naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.