Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Martin Odegaard, desemnat căpitan al echipei Arsenal Londra

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Mijlocaşul norvegian Martin Odegaard a fost desemnat căpitan al echipei de fotbal Arsenal Londra pentru sezonul 2022-2023, a anunţat sâmbătă clubul englez, citat de Reuters.

Odegaard (23 ani) a sosit la Arsenal de la Real Madrid, în ianuarie 2021, mai întâi sub formă de împrumut, fiind transferat definitiv la finalul sezonului trecut, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro, după ce a reuşit să-l impresioneze pe antrenorul Mikel Arteta.

Arsenal nu mai avea un căpitan permanent după ce Arteta i-a retras banderola atacantului Pierre-Emerick Aubameyang în sezonul trecut, fotbalistul gabonez ajungând între timp la FC Barcelona.

Partenerul din atac al lui Aubameyang, Alexandre Lacazette, a preluat banderola în partea a doua a sezonului 2021-2022, dar francezul şi-a pierdut locul în primul unsprezece, înainte de a se întoarce la fostul său club, Olympique Lyon.

Martin Odegaard a mai purtat banderola pe braţ, dar la reprezentativa Norvegiei, începând din luna martie a anului trecut, când a fost desemnat căpitanul naţionalei ţării sale.

Primul meci al lui Odegaard în calitate de căpitan al "tunarilor" va fi în amicalul împotriva echipei spaniole Sevilla FC, programat sâmbătă.

Arsenal va începe noua ediţie din Premier League pe 5 august, împotriva formaţiei Crystal Palace.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.