Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturia-șoc a celui mai bun prieten al lui Dincă: 'La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Eram cu soția în faţa casei lui'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă susține că a fost martor la momentul când suspectul a intrat în curte cu mașina în care se afla Alexandra, potrivit Adevărul.

Paul Mieilă și Gheorghe Dincă au fost colegi de şcoală, au lucrat împreună, au fost vecini de bloc, iar apoi de cartier, potrivit sursei citate. Bărbatul spune că Dincă era un „om bun și săritor” care nu era obsedat de femei dar că a fost plecat în Italia și „de când s-a întors, a venit parcă alt om”.

Mieilă a spus pentru Adevărul că în ziua răpirii Alexandrei ar fi fost martor la momentul în care Dincă a intrat cu mașina în curte:

  • „(...) reţin foarte bine ora când am ajuns în faţa casei lui Dincă pentru că soţia s-a uitat la ceas (...) La ora 10,30, exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă şi a intrat. A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva”

Citește și: Lovitură de proporții în PSD: Guvernul avertizează că legea INDEMNIZAȚIEI MAMELOR, depusă de Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, este NECONSTITUȚIONALĂ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.