Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturia unei turiste din autocarul groazei: Am fost două scaune în spatele omului care a murit. Foarte aproape! Dar suntem atât de norocoşi

Sursa: Inquam Photos / George Călin
accident autocar bucuresti pasajul unirii

Mărturia unei turiste din Grecia care s-a aflat în autocarul groazei de ieri, de la pasajul Unirii, a fost prezentată sâmbătă, la Antena 3 CNN.

Ea a povestit că a supravieţuit miraculos, deşi planul maşinii a căzut peste ea, pentru că se afla la două locuri distanţă de persoana care a murit în accident.

În stare de şoc, turista povesteşte că totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă, după ce şoferul a ales să intre în pasaj.

"A fost îngrozitor, pentru că s-a întâmplat în câteva secunde. Te bucurai că eşti în Bucureşti şi în secunda următoare, bam! Era tot plafonul pe capul tău.

Am fost două scaune în spatele omului care a murit. Foarte aproape! Dar suntem atât de norocoşi.

A fost un miracol că nu s-a întâmplat nimic, pentru că am fost foarte aproape, şi îi mulţumim lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic.

Am călătorit întreaga noapte şi când am ajuns în sfârşit în Bucureşti, şoferul nu a ştiut cum să ajungă la Parlament, de pe strada principală.

A condus sub podul mare şi el nu ştia că înălţimea acestui pod nu a fost construită pentru autobuze. Deci conducea încet şi a intrat sub pod.

Rezultatul acestei acţiuni a fost că tot plafonul autocarului ne-a căzut în cap.

Ne bucurăm că ne aflăm în stare bună, aşa că vom încerca să ne bucurăm de vacanţa noastră", a povestit, sâmbătă, turista din Grecia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.