Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturia unui bărbat păcălit de Florin Salam cu 10.000 de euro. 'Am fost acasă la ei, nu ne-au mai răspuns'

Inquam Photos / George Călin
florin salam

Un bărbat păcălit de Florin Salam îl acuză pe manelist, reținut joi pentru 24 de ore pentru înșelăciune că i-ar fi dat 10.000 de euro ca să cânte la nunta fiului său, dar cântărețul nu a participat la eveniment și nici n-a mai răspuns la telefon.

Potrivit mărturiei acestuia, l-a căutat chiar și la el acasă, în București, a primit promisiuni că va primi banii înapoi, însă fără niciun rezultat.

Bărbatul a spus că l-a contactat pe Florin Salam pentru a cânta la nunta fiului său, care a avut loc în vara anului trecut.

Soția manelistului, promisiuni mincinoase

„Am fost pe 28 ianuarie 2023 la el acasa, i-am dat suma de 10.000 de euro și nu s-a mai prezentat la eveniment. Trebuia să vină pe 13 august 2023”, a declarat pentru Digi24 bărbatul în cauză.

El spune că, ulterior, a încercat să-și recupereze banii, a obținut niște promisiuni, dar în cele din urmă manelistul a fost de negăsit.

„Am luat legătura cu Roxana, soția lui Florin Salam, și ne-a asigurat că în cel mult o lună de zile ne dă banii și apoi nu ne-a mai răspuns nici ea. Am fost acasă la ei, la București, nu ne-au mai răspuns”, a mai povestit bărbatul.

Florin Salam a fost reținut pentru înșelăciune

Manelistul Florin Salam a fost reținut joi pentru 24 de ore, într-un dosar în care e acuzat de înșelăciune, după ce a încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-a mai prezentat pentru a-şi onora angajamentul.

content-image

Persoanele care l-au reclamat sunt din Ploieşti, Dolj şi din Argeş. Manelistul a fost ridicat joi dimineaţă şi dus la audieri la Secţia 2 Poliție din Capitală.

În acest dosar au avut loc și trei percheziţii, alte două persoane fiind cercetate alături de Florin Salam. Cântăreţul mai este cercetat într-un dosar de înşelăciune după ce un bărbat din Târgovişte l-a acuzat că i-a achitat un avans de 5.500 de euro, iar acesta nu s-a prezentat la eveniment.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.