Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturie revoltătoare de la 'Matei Balş': Fiica unei paciente a dezvăluit că a dus o aerotermă în salon, pentru că era frig

Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu matei bals

Fiica unei paciente internate la Institutul „Matei Balș” a declarat, la Realitatea PLUS, că în urmă cu o săptămână a dus o aerotermă în salonul în care era internată pentru că era frig.

„În urmă cu o săptămână, pentru mama mea am dus o aerotermă la etajul 3, pavilionul 5, camera 17. Mi-au spus că asta e situația, nu au căldură. Au verificat (dacă sunt aeroterme în saloane - n.red.) și au spus că unele saloane au aeroterme, altele nu, și mi-au spus că dacă vreau, pot să îi aduc. Personalul medical a ingrijit-o corespunzător.

Dar incendiul și acest transport al ei la Spitalul Militar Central a adus-o într-o situație foarte critică. Concentrația în oxigen a scăzut la 50, situația ei este foarte gravă”, a declarat, fiica unei paciente bolnave de COVID-19, Mihaela Tănase, care a fost transferată după incendiul de la Institutul „Matei Balș”.

Declarația vine după ce există suspiciuni că incendiul ar fi fost declanșat de o aerotermă, informație negată de ministrul Vlad Voiculescu.

Patru persoane au decedat vineri dimineaţa în incendiul de la Institutul "Matei Balş" din Capitală. Potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, trei persoane au fost găsite după ce s-a degajat fumul, iar o a patra a fost resuscitată, dar fără rezultate pozitive. Raed Arafat a precizat că apelul la 112 a venit la ora 5 dimineaţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.