Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii CUTREMURĂTOARE: Dan Adamescu, scrisoare de pe patul de spital, înainte să moară

wowbiz.ro
Dan Adamescu

Cu puţin timp înainte să moară, miliardarul Dan Adamescu a povestit de pe patul de spital ororile prin care a trecut în detenție. El a descris experienţa trăită în celulă cu Mircea Băsescu, cum a căzut inclusiv la toaletă şi pentru ce vrea ca familia să se adreseze forurilor europene.

Scrisoarea lui Dan Adamescu conţine 12 pagini, pe care miliardarul le-a dictat, pentru că nu putea scrie. Potrivit România TV, Adamescu a spus în acea scrisoare că singurul lucru pentru care îi poate aprecia pe cei din conducerea penitenciarelor este că l-au pus în celulă cu persoane cam de aceeaşi factură socială.

Grindeanu NU va fi prezent în Parlament la discursul lui Iohannis. Dragnea, 'vinovat'

Aşa a ajuns Dan Adamescu să stea cu Mircea Băsescu în celula de la arestul preventiv, atunci când a fost încarcerat la Poliţia Capitalei. Problemele pe care le descrie sunt însă înfiorătoare. Adamescu vorbea despre spaţiul redus, despre faptul că el nu se putea mişca decât cu ajutor, însă rareori găsea acel ajutor şi că de multe ori a căzut, chiar şi atunci când mergea la toaletă. El vorbea de mizerie foarte multă, iar câteodată se spăla chiar cu furtunul.

Băsescu, mesaj pentru soția premierului: 'Fiți bărbată și nu lăcrimați pentru câteva fluierături'

Mai mult, Dan Adamescu spunea că din cauza căzăturilor şi a rănilor suferite el a uitat unele dintre aceste episoade degradante.

El a dorit să facă aceste mărturii pentru ca familia sa să meargă mai departe la forurile europene. Adamescu vorbeşte în scrisoare şi de dosarul său şi de felul în care i-au fost nimicite afacerile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.