Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii despre ultimul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity: 'Vorbeşte greu'

Mărturii despre ultimul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, formaţia care a cântat în seara groazei din Clubul Colectiv. Andrei Găluţ, solistul trupei, se simte mai bine. Tânărul internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, a vorbit pentru prima dată cu mama sa, după incidentul tragic din clubul Colectiv.

Citeşte şi: Scandal între Rusia şi SUA după doborârea avionului rus: 'Provocare planificată'

Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a rămas în viaţă. El se recuperează la o clinică din Olanda. După incendiul din clubul Colectiv, Andrei a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii, fiind ventilat mecanic. Familia lui a făcut apel, pe Facebook, la românii care se află în Olanda, în măsura în care pot, să o susţină pe mama lui Andrei, Mariana Belean, care se află alături de fiul ei.

Citeşte şi: Sorin Oprescu, internat de urgenţă la spital

Solistul trupei are arsuri pe o mare suprafata din corp, insa cea mai afectata este pielea de pe fata, acolo unde a suferit arsuri de gradul trei si patru. Tocmai de aceea, el a suferit pana acum cateva operatii de reconstructie a fetei.

„Vorbeste greu Andrei, perioadele când e conştient sunt scurte...dar, acum doar a comunicat cu cei din jur. Şi socrul meu a plecat ieri spre Olanda", a declarat Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei, potrivit adevarul.

Aceasta precizează că Andrei este în continuare intubat, nu respiră singur, depinde încă de aparate. Până acum, Andrei a suferit trei intervenţii chirurgicale mari, complicate, toate la mâna dreaptă.

Citeşte şi: Un PSD-ist îl atacă pe Klaus Iohannis şi îi transmite un mesaj clar: 'Solicit public'

Patru dintre cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity au murit în urma incendiului din clubul Colectiv. Alex Pascu, basistul Goodbye to Gravity, s-a stins din viaţă pe aeroportul din Franţa. Cei doi chitarişti, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în noaptea incendiului, iar Bogdan Enache, bateristul, o săptămână mai târziu, în timp ce era transportat în Elveţia. Bogdan Enache era internat la Spitalul de Arşi, iar familia sa a cerut transferul la un spital din străinătate. Un avion SMURD a plecat cu bateristul trupei Goodbye to Gravity, către o clinică din Zurich (Elveţia), însă aceasta nu a mai ajuns la destinaţie, din cauză că starea lui Bogdan s-a înrăutăţit.

Bilanţul deceselor de la Ciolectiv a ajuns la 60. Alţi răniţi se află în stare critică, atât în ţară, cât şi în spitale din străinătate.

Citeşte şi: Un fost lider sindical, condamnat la ani grei de puşcărie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.