Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii din captivitatea Hamas: Prin felul în care i-au agresat sexual și le-au profanat trupurile, ei nu știu cum vor face față

VIA MAARIV ONLINE
ostatici israel

O femeie care a fost eliberată din Gaza spune că a întâlnit trei ostatici care i-au spus că au fost agresați sexual de către răpitorii lor și a auzit o poveste similară despre un al patrulea, notează The Times of Israel.

Am auzit trei povești direct și o altă poveste care ne-a fost spusă”, a spus Chen Goldstein-Almog pentru postul public Kan. „Lucruri care s-au întâmplat la câteva săptămâni după ce au ajuns în Gaza. Sunt răniți fizic.”

„Prin felul în care i-au agresat sexual și le-au profanat trupurile, ei nu știu cum vor face față”, spune ea. „Dacă ar fi fost eliberați mai devreme, ar fi fost cruțați. „Am văzut și un tip care a fost bătut”, spune ea.

„Trebuie făcut totul pentru a le scoate”, spune Goldstein-Almog.

Au existat mai multe relatări despre viol și agresiune sexuală asupra femeilor și copiilor de către teroriștii Hamas pe 7 octombrie și cel puțin 10 dintre civilii israelieni eliberați de Hamas – atât bărbați, cât și femei – au fost agresați sau abuzați sexual în timp ce erau în captivitate.

Goldstein-Almog, 48 de ani, și trei dintre cei patru copii ai săi, Agam, 17 ani, Gal, 11 ani și Tal, 9 ani, au fost eliberați pe 26 noiembrie, ca parte a unui acord temporar de încetare a focului. Soțul ei Nadav și fiica cea mare Yam au fost uciși pe 7 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.