Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii incredibile despre criminala de la metrou: Cum i-a înjurat pe polițiștii care au prins-o la câteva ore de la comiterea crimei

femeia de la metrou

Magdalena Șerban, femeia în vârstă de 36 de ani care a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului, i-a apostrofat pe polițiștii în civil care au prins-o și au vrut să o ducă de urgență la audieri.

Aceștia au rugat-o să îi însoțească la secție pentru "a lămuri câteva aspecte”, fără a-i spune despre ce este vorba. Autoarea crimei a reacționat furibund, însă. Nu s-a lăsat luată de polițiștii în civil, cărora le-a spus "Sunteți niște derbedei", au declarat pentru Libertatea surse judiciare. Abia când la fața locului a fost adus un polițist în uniformă asasina s-a lăsat dusă la secție, unde a fost audiată și reținută după câteva ore.

Citește și: Un martor al crimei de la metrou RUPE TĂCEREA. Detalii ÎNGROZITOARE: 'Oamenii filmau, nu a intervenit NIMENI...'

Femeia urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice în perioada următoare. Dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul comiterii crimei și va fi condamnată, va fi încarcerată într-un penitenciar. Dacă rezultatul expertizei va arăta că nu a avut discernământ, în cazul în care va fi condamnată, își va ispăși pedeapsa fie într-o secție specială de psihiatrie a unui penitenciar, fie într-un spital de boli nervoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.