Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturii TERIFIANTE ale unuia din polițiștii care au intervenit la Colectiv: 'Se mai auzea câte un telefon din buzunarele victimelor'

Adevarul.ro
politist Colectiv

Era o seară banală în care nimic nu prevestea tragedia ce urma să șocheze întreaga țară - așa își începe destăunuirile comisarul - șef Florian Eniță, care a coordonat ancheta de la Colectiv. Sunt patru ani de la tragedie, însă cei vinovați nu au fost condamnați.

Omul spune că cercetarea la fața locului s-a făcut cu ajutorul lămpilor. Declarațiile acestuia vin în contextul în care săptămâna trecută în presă a apărut o filmare cu intervenția pompierilor de la Colectiv care a stârnit ample reacții negative.

Citește și: Ministerul Sănătății, INFORMAȚII de neratat: cum ne FERIM de boala care omoară români pe capete

„Am rămas în curte – era o linişte deplină, nu mai era nimeni, plecaseră salvările şi maşinile de pompieri. La un moment dat, s-a auzit un telefon. Mai târziu altul... când, şi când se mai auzea câte un telefon mobil căzut din buzunarele victimelor... de la cei care probabil au ajuns la spital. Îmi era greu să văd cum sună telefoanele victimelor care nu mai puteau să răspundă”, îşi mai aminteşte ofiţerul. Spre răsărit, toate cadavrele au fost ridicate şi duse la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. „După autopsie s-a făcut recunoaşterea cadavrelor cu familiile acestora. Nu vă puteţi da seama ce a fost acolo... O durere extraordinară”, continuă Eniţă. Cât îi priveşte pe răniţi „am avut colegi care au ţinut în permanenţă legătura cu aceştia. Fiecare avea câte un spital în grijă, tot timpul trecea pe la spital, se interesa de starea pacienţilor, de ce au aceştia nevoie...”, a povestit polițistul pentru Adevărul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.