Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturisire incredibilă: Cristiano Ronaldo se antrena, iar restul colegilor de la Manchester United petreceau în club

cristiano ronaldo portugalia

Nuno Viveiros, vărul lui Cristiano Ronaldo face o mărturisire incredibilă, la zece ani după ce Manchester United a câştigat a treia şi ultima Ligă a Campionilor din vitrina clubului, cu starul lusitan în teren, scrie Mediafax.

În finala disputată împotriva lui Chelsea la Moscova, portughezul a deschis scorul în minutul 26, iar Lampard a egalat pentru londonezi în minutul 45. Disputa a ajuns la loviturile de departajare, iar Cristiano Ronaldo a fost singurul din echipa antrenată atunci de Sir Alex Ferguson care a ratat execuţia.

La sosirea în Manchester, componenţii de atunci ai echipei au mers într-un club pentru a sărbători câştigarea medalilor de campioni ai Europei, cu excepţia lui Ronaldo: ”În noaptea aceea, ne-am întors la Manchester imediat după meci. Ştiţi ce a făcut Cristiano Ronaldo când toţi ceilalţi au mers la petrecere? S-a dus la antrenament. Asta a făcut el. Devenise campionul Europei şi a mers să se antreneze, deşi jucase 120 de minute. A avut mentalitatea asta la 23 de ani. Asta spune totul despre el”, a spus Nuno Viveiros.

Citește și: Zlatan Ibrahimovic ar putea ajunge în Egipt, la Pyramids FC

292 de partide, 118 goluri şi 68 de pase de gol a reuşit Cristiano Ronaldo în perioada petrecută la Manchester United. Cinci Ligi ale Campionilor a cucerit portughezul în întreaga sa cariera, patru dintre acestea alături de Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.