Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂRTURISIREA făcută de Valentina Pelinel după eliberarea lui Cristian Borcea din penitenciar

Valentina Pelinel

Iubita omului de afaceri Cristi Borcea a povestit cum a decurs prima zi alături de iubitul ei. Borcea a fost eliberat condiţionat din penitenciar ieri.

Citeşte şi:  Gigi Becali, victorie istorică la CEDO în dosarul MApN: 'Am fost condamnat pe un articol care nu exista când am făcut fapta'

“De când așteptam clipa asta…dar iată că a sosit! După multe greutăți, suntem și noi împreună! Trebuie să recuperăm tot! Așteptăm de patru ani și patru luni și astăzi (n.r.: ieri) a fost ziua cea mare, mulțumim lui Dumnezeu. Nu e chiar o petrecere, am venit să vedem meciul, ne-am adunat așa oamenii dragi. Ne dorim să fim doar noi, să fim liniștiți, avem nevoie unul de altul… pur și simplu vreau să stau cu el în brațe! I-am spus că îl iubesc și i-am urat bun venit acasă. El mi-a zis mie că sunt iubirea lui, viața lui și că e foarte fericit că a revenit acasă. A spus că în toți anii ăștia, în care nu i-a fost ușor, că și-a selectat prietenii, și-a dat seama de unii oameni și a învățat să își prețuiască familia. O să fie o perioadă frumoasă, că suntem împreună. De acum încolo nu poate să fie decât frumos! Îl iubesc foarte tare, suntem una și aceeași persoană, și la bine și la greu, și el știe asta!”, a mărturisit Valentina Pelinel în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.