Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturisiri ŞOCANTE ale unui celebru artist român: 'Eram sociopat. Am fost la pământ ani de zile'

microfon

Vedetă extrem de îndrăgită, cântăreţul Adrian Despot a recunoscut recent că a avut mari probleme să-și accepte celebritatea. Despot susţine că ani de zile a fost în pragul depresiei. "Mi-a luat ani de zile, zeci de ani de zile, în care eu, Adrian Despot, a trebuit să învăţ să-l accept pe Adrian Despot persoana publică, care, pe lângă faptul că era un sociopat de felul lui, avea o timiditate din asta extremă", povesteşte artistul.

Citeşte şi: SCANDAL după modificările la Legile Justiţiei. Judecătorii, SCRISOARE către premierul Mihai Tudose. Ce solicitări are UNJR

"Eu mi-am început cariera înainte de a apuca să-mi doresc să încep o carieră. (...) Eu voiam să-mi fac o trupă, dar nu mi-am dorit niciodată să-mi fac o trupă să fim cunoscuţi, să rupem gura târgului. Voiam să-mi fac să stau cu alţi trei băieţi să cântăm într-o cameră, să ne facem mendrele. Ei, şi postura asta de persoană publică m-a dat total peste cap pentru că în ’94 aveam 18 ani şi nu eram deloc pregătit pentru asta şi nici nu mi-o doream. A doua zi toată lumea avea o părere despre mine, toată lumea mă arăta cu degetul pe scenă, aveam concerte cu 40.000-60.000 de oameni. (...)A fost o perioadă foarte nasoală din punct de vedere mental şi emoţional. Am fost la pământ, zob, ani de zile. M-am îngrăşat, îmi lăsam părul pe faţă să nu mă vadă nimeni… Era o perioadă destul de ciudată, era imediat după Revoluţie. Părinţii, pe vremea aia, nu-şi puneau foarte multe probleme de parenting, hai să pregătim copilul pentru viaţă… Lucrurile mergeau cumva de la sine. Mi-a luat ani de zile, zeci de ani de zile, în care eu, Adrian Despot, a trebuit să învăţ să-l accept pe Adrian Despot persoana publică, care, pe lângă faptul că era un sociopat de felul lui, avea o timiditate din asta extremă", a declarat artistul pentru Adevărul.

Citeşte şi: O nouă LOVITURĂ pentru şoferi: RECUPERAREA taxei auto, blocată de un FORMULAR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.