Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Marvel's Spider-Man 2' apare într-un octombrie plin de lansări de jocuri video

noobz.ro/
spiderman

"Marvel's Spider-Man 2", unul dintre cele mai aşteptate titluri ale anului, se prezintă ca premiera cea mai puternică dintre jocurile video într-o lună octombrie în care vor fi lansate de asemenea pe piaţă noi titluri precum "Super Mario", "Forza Motorsport", "Alan Wake" sau "Assassin's Creed", scrie agenţia EFE într-un material dedicat, duminică, acestui subiect.

- "Marvel's Spider-Man 2" -

"Marvel's Spider-Man 2" se lansează ca titlul exclusiv Sony cel mai aşteptat în 2023. Primul joc al seriei, dezvoltat tot de Insomniac Games şi Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation, a devenit o piatră de hotar a ultimei generaţii de console, astfel că apariţia continuării poveştii îi face pe fanii Spider-Man din întreaga lume să vibreze de nerăbdare. Povestea îi va urmări pe Peter Parker şi Miles Morales în timp ce se vor balansa deasupra străzilor New York-ului, înfruntându-i pe Venom, Kraven şi Lizard. Disponibil pe PlayStation 5 din 20 octombrie, conform agerpres.

- "Super Mario Bros Wonder" -

Popularul instalator se lansează pe Nintendo Switch tot pe 20 octombrie, cu o aventură pe platformă plină de noi elemente, puteri şi transformări ce vor face din clasicul joc cu derulare laterală din seria Super Mario un titlu total reînnoit, dar la fel de distractiv şi stimulativ ca de obicei.

- Forza Motorsport -

Regele competiţiilor de automobilism de pe Xbox s-a întors. Xbox Game Studios, în colaborare cu Turn 10 Studios, revine pe 10 octombrie, la şase ani după "Forza Motorsport 7", cu un joc care îşi concentrează toate eforturile pe construirea celui mai realist simulator de curse posibil. Motorul său grafic reînnoit, modul multiplayer şi mulţimea de maşini vor oferi o experienţă de neratat pentru fanii curselor auto.

- "Assassin's Creed Mirage" -

La mai bine de 15 ani de la lansarea titlului original, în 2007, Assassin's Creed continuă să trezească aşteptarea videogamerilor din întreaga lume. Cel mai recent episod al celebrei saga de la Ubisoft îl va urmări pe Basim, un hoţ de stradă din oraşul Bagdad în secolul al IX-lea. "Assassin's Creed Mirage" apare pe 5 octombrie pe PC, PlayStation 4/5 şi Xbox One/Series.

- Hellboy: Web of Wyrd" -

Faimosul demon din lumea benzilor desenate apare pe console într-un titlu dezvoltat de Upstream Arcade şi Good Shepherd Entertainment, în colaborare cu Dark Horse Comic şi Mike Mignola, creatorul operei originale. Cu o estetică fidelă desenului din benzile desenate, luptele directe, acţiunea şi investigaţia sunt garantate în acest titlu "roguelike". Disponibil pe PC, PlayStation 4/5, Xbox One/Series şi Nintendo Switch din data de 4 octombrie.

- "Detectivul Pikachu: Întoarcerea" -

Aventurile Detectivului Pikachu se vor întoarce pe Nintendo Switch din 6 octombrie în această continuare, dezvoltată de Creatures şi editată de Nintendo, a jocului original pentru Nintendo 3DS. Jucătorul va intra în rolul celui mai cunoscut detectiv Pokemon din lume, însoţit de tovarăşul său de nedespărţit Tim Goodman, în timp ce îşi propune să rezolve misterele care se succed într-un oraş în care oamenii şi Pokemon-ii trăiesc în armonie.

- "Alan Wake 2" -

După aclamatul "Alan Wake" original, lansat în 2010 şi în mod clar revoluţionar prin complexitatea şi profunzimea intrigii sale, precum şi prin psihologia atentă a personajelor sau recrearea unor medii angoasante, Remedy Entertainment şi Epic Games lansează cel de-al doilea episod al aventurilor scriitorului.

Teroare, intrigă şi întuneric într-o operă şlefuită la maximum în plan vizual sau narativ, care va face deliciul fanilor genului thriller. Disponibil pe PC, PlayStation 5 şi Xbox Series din 27 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.