Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Masacru în Mexic: 12 persoane au fost ucise într-un bar - Numărul de crime e pe cale să devină cel mai mare din istoria modernă a țării

Persoane înarmate neidentificate au deschis focul într-un bar din orașul Irapuato, din centrul Mexicului, sâmbătă seara, împușcând mortal șase femei și șase bărbați, au anunțat autoritățile locale, acesta fiind al doilea atac armat în masă în statul Guanajuato în mai puțin de o lună, scrie Reuters.

Trei persoane au fost rănite în atac, au precizat autoritățile locale într-un comunicat, adăugând că agenții de securitate încearcă să dea de urma atacatorilor, conform mediafax.ro.

Nu este clar motivul atacului.

Guanajuato, important centru de producție pentru mari producători de automobile, a fost zguduit în ultimii ani de războaie brutale între bandele traficanților de droguri rivale.

La 21 septembrie, bărbați înarmați au împușcat mortal 10 persoane într-un atac într-un bar din orașul Tarimoro din Guanajuato, la aproximativ 96 km sud-est de Irapuato.

Președintele Andres Manuel Lopez Obrador și-a preluat mandatul la sfârșitul anului 2018, promițând să reducă nivelul record de violență din Mexic.

Deși omuciderile au scăzut într-o oarecare măsură în 2022, numărul de crime din timpul mandatului de șase ani al lui Lopez Obrador este pe cale să devină cel mai mare din istoria modernă a Mexicului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.