Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masacru la un mall din Texas: cel puțin nouă persoane au fost împușcate mortal. Ce date se cunosc până acum - VIDEO

Newsbug.org
scena crimei crima police

Cel puţin nouă persoane au fost împuşcate mortal într-un centru comercial din apropiere de Dallas de către un bărbat înarmat despre care autorităţile cred că a acţionat singur - şi care acum este mort -, iar alte şapte persoane au fost rănite, au anunţat sâmbătă autorităţile locale, citate de CNN și news.ro.

Autorităţile din Allen, Texas, au fost alertate după ce au fost auzite focuri de armă la Allen Premium Outlets, determinând cumpărătorii şi lucrătorii să se ascundă.

A fost căutat un al doilea atacator, potrivit unei surse, dar poliţia a declarat acum că crede că atacatorul a acţionat singur. Poliţia a declarat că un ofiţer din Allen l-a ucis pe atacator.

O înregistrare video de deasupra scenei a arătat sute de cumpărători ieşind din zonă, mulţi dintre ei ţinând mâinile ridicate. Imaginile aeriene păreau să arate cel puţin trei cadavre acoperite de cearşafuri în afara mall-ului.

Şeful pompierilor din Allen, Jonathan Boyd, a declarat că nouă victime au fost transportate la unităţile medicale din zonă, dar nu a precizat numărul răniţilor sau al morţilor, deoarece autorităţile nu au o numărătoare exactă.

Şeful poliţiei din Allen, Brian Harvey, a descris modul în care a fost ucis atacatorul. "Unul dintre ofiţerii noştri se afla la un apel fără legătură cu acest caz la centrul comercial", a declarat Harvey. "A auzit focuri de armă, s-a dus în acea direcţie şi a neutralizat suspectul".

Martorii spun că l-au văzut pe atacator, care era îmbrăcat numai în negru

Poliţia crede că a identificat vehiculul suspectului decedat, care era examinat de genişti ca măsură de precauţie, precizează sursa citată.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, care a calificat atacul ca fiind o "tragedie de nedescris", a declarat într-un comunicat că statul este pregătit să ofere orice asistenţă de care ar putea avea nevoie autorităţile locale.

Allen, Texas, este o comunitate de aproximativ 100.000 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.