Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascaţii au descins acasă la un DJ celebru. Alte persoane cunoscute implicate în orgii cu minore

perchezitii mascati

Zeci de eleve de la școlile de renume din Timișoara au fost racolate și exploate de o grupare care s-a specializat în orgii sexuale cu minore pentru clienții cu bani. Implicat este şi DJ Gino Manzotti, fondatorul DJ Project.

Ancheta procurorilor DIICOT şi a polițiștilor de la „Crimă Organizată” din Timişoara a scos la iveală că toată afacerea a fost organizată de interlopul Paul Mânzu, zis „Paul”, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare în dosarul devalizării BRD Timișoara cu peste 2,3 milioane de euro. Acesta era cel care se ocupa de racolarea minorelor, cu vârste între 15 şi 17 ani, din cluburile din oraş sau de pe Facebook, din nucleul grupării făcând parte, conform anchetatorilor, și agentul Ovidiu Gîţan, de la secția 1 a Poliției Timișoara, Ovidiu Torj, fostul soț al Brigittei Sfăt, actuala soție a lui Ilie Năstase şi Bala Gheorghe, scrie pressalert.ro.

Vezi şi: Percheziții în Timișoara și Arad. Gruparea șantaja judecători, avocați, medici și polițiști

content-image

Adolescentele erau convinse să întreţină relaţii sexuale şi erau filmate. Ulterior, dacă refuzau să participe la orgii, erau ameninţate că filmele în care apăreau în ipostaze pornografice vor fi trimise părinţilor. Membrii grupării şi clienţii făceau frecvent schimb cu filmuleţele în care minorele erau în rolul principal. Vila din Dumbrăviţa a lui Mânzu era cartierul general al grupării, aici erau organizate orgii sexuale, din care nu lipseau, conform probelor strânse de anchetatori, drogurile, de la cannabis până la cocaină.

Printre clienţii grupării au fost identificaţi judecătorul Aurelian Nicolae Tomuş de la Judecătoria Timişoara, prosperul om de afaceri arădean Cosmin Codrin, avocatul Adrian Popescu, dar şi Handke Giuseppe, mai cunoscut ca DJ Gino Manzotti, fondatorul DJ Project. Judecătorul Tomuş a mers până la a o şantaja pe o minoră, transmiţându-i că dacă va refuza să mai facă sex cu el va trimite familiei înregistrarea în care adolescenta apărea în ipostaze compromiţătoare.

content-image

Preţul plătit era de la câteva sute de euro până la 5.000 de euro pentru o orgie „condimentată” după toate dorinţele clienţilor. În această dimineaţă, poliţiştii de la „Crimă Organizată” şi cei din Serviciul de Acţiuni Speciale au descins în mai multe locaţii din Timişoara, Dumbrăviţa şi Arad, urmând ca la audieri să fie aduşi 15 suspecţi, dar şi zeci de tinere.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.