Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații au descins în fieful traficanților din nordul țării: Polițiștii au adus câini special antrenați să miroasă țigările de contrabandă

animalzoo.ro
caine politie

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară în localităţile Ocna Şugatag, Bârsana şi Breb, în cadrul unui dosar penal având ca obiect în colectarea, depozitarea, transportul şi comercializarea de ţigări provenite din contrabandă, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cozma, anunță Agerpres.

"În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele a patru femei şi un bărbat cu vârste cuprinse între 45 şi 60 de ani, persoane a căror activitate ilicită face obiectul cercetărilor, s-au identificat şi ridicat 8.740 de ţigări de contrabandă de diferite mărci şi suma de 1.000 de lei, bani proveniţi din săvârşirea de infracţiuni. În cauză, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat totodată deţinerea, transportul şi comercializarea în cursul anului 2021, de către persoanele percheziţionate, a peste 11.500 pachete de ţigări provenite din contrabandă", a precizat Ionela Cozma.

Potrivit acesteia, cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, în vederea identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş şi al lucrătorilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Grupa Canină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.