Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații au descins, într-o operațiune-fulger, la traficanții de droguri: 100 de persoane, audiate

perchezitii

Poliţiştii şi procurorii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat, miercuri, 21 de percheziţii în judeţele Prahova şi Dâmboviţa într-un dosar de trafic de droguri de risc şi de mare risc, o sută de persoane urmând a fi duse la audieri, anunță Agerpres.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, începând cu luna mai a acestui an, mai multe persoane ar fi comercializat substanţe cu efect psihoactiv, iar unele dintre acestea ar fi cultivat cannabis indoor şi outdoor.

Persoanele bănuite ar fi acţionat, cu preponderenţă, în localităţile limitrofe municipiului Ploieşti, dar şi în judeţul Dâmboviţa, până în prezent, fiind identificaţi aproximativ 80 de consumatori.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 500 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 15 plante de cannabis, două instalaţii de cultivare, cântare electronice de precizie, telefoane mobile, bani, trei puşti, dintre care una de vânătoare, un pistol, trei baionete, o arbaletă, o sabie, 16 cartuşe cu alice, precum şi praf de puşcă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

În activităţi au fost angrenaţi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti, precum şi cei din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Prahova şi Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.