Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații au luat pe sus un CĂMĂTAR care a făcut AVERE de pe urma victimelor pe care le șantaja

perchezitii

Un bărbat care ar fi împrumutat bani altor persoane a făcut un prejudiciu de 100.000 de euro. Polițiștii au făcut percheziții la două adrese utilizate de persoana bănuită de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și camătă, anunță MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, marți, polițiștii de investigații criminale au efectuat două percheziții în Vălenii de Munte și comuna Teișani, la o persoană bănuită de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și camătă. Persoana a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

Citește și: Marcel Ciolacu a explodat la adresa lui Ludovic Orban: ‘V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante’ .

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2016 - noiembrie 2020, persoana bănuită ar fi împrumutat diferite sume de bani unor persoane, după care ar fi recurs la șantaj pentru recuperarea acestora. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 100.000 de euro.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri, ce par să fi fost folosite de persoana audiată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.