Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mascații i-au STRICAT dimineața unei contrabandiste de doar 23 de ani: captură URIAȘĂ ridicată de IPJ Arad

IPJ Arad, descinderi

Descinderi la Arad, unde mascații au lăsat o tânără contrabandistă fără o sursă importantă de venituri după ce i-au confiscat marfa pe care o deținea ilegal. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare, la data de 29 decembrie 2020, un mandat de percheziție domiciliară, pe raza localității Pâncota.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au desfășurat o percheziție la domiciliul unei femei de 23 de ani, din Pâncota la care au fost descoperite 34.119 articole pirotehnice, din categoriile F1, F2 și F3, deținute ilegal.

Întreaga cantitate, de aproximativ 300 de kilograme de materiale pirotehnice, a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Activitățile au beneficiat de suportul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic, din cadrul I.P.J. Arad.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.