Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşină a Poliţiei Hunedoara, implicată într-un accident, la Petrila: Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase pornite

observatorulph.ro
politie

O maşină a Poliţiei oraşului Petrila, care avea pornite semnalele acustice şi luminoase, a fost implicată miercuri după-amiază într-un accident de circulaţie, pe una din străzile localităţii, autovehiculul fiind lovit de o autoutilitară al cărei şofer nu s-a asigurat atunci când a virat la stânga, potrivit Agerpres.

"În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citește și: Semnal de alarmă cu privire la Ordonanța de Urgență a Guvernului! Cui i se blochează participarea la alegerile prezidențiale

Potrivit acestuia, maşina de poliţie se deplasa spre locul unei intervenţii pe o stradă din oraşul Petrila, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Autospeciala a intrat în depăşirea regulamentară a unei autoutilitare, condusă de un şofer de 40 de ani, iar acesta a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure, tamponându-se cu maşina Poliţiei.

Şoferul vinovat de producerea accidentului va fi sancţionat contravenţional, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.