Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşină a Poliţiei, lovită în trafic de contrabandişti de ţigări - Un suspect a fost oprit cu foc de armă

contrabanda

O maşină a Poliţiei care se afla în misiune, respectiv la percheziţii la traficanţi de ţigări, a fost lovită în trafic de un autoturism în care se aflau mai mulţi suspecţi, unul dintre ei încercând să fugă şi a fost oprit cu foc de armă, potrivit Agerpres.

Conform unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, joi seara au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie în localităţile Hălmagiu şi Vârfurile, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

În timpul misiunii, un tânăr de 25 de ani, din Hălmagiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/A, între Joia Mare şi Buteni, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie.

"În urma evenimentului, a fost rănit uşor (la prima vedere) un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturism, care a încercat să fugă de la locul evenimentului. Acesta a fost imobilizat, fiind executat un foc în plan vertical (de avertisment). Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool. În autoturism au fost descoperite 50.000 de ţigarete (2.500 de pachete), netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Gurahonţ, cu propunere de arestare preventivă", se arată în comunicat.

Vineri dimineaţă, au fost puse în executare şapte mandate de percheziţie domiciliară, în localităţile Hălmagiu şi Vârfurile, la alte persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.