Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mașină avariată în urma furtunii puternice care a măturat Bucureștiul

Agerpres.ro
masina avariata

Pompierii din capitală au intervenit, luni după-amiază, în urma furtunii de cod portocaliu, pentru îndepărtarea a doi copaci prăbuşiţi, evacuarea apei dintr-un subsol, în cazul unor elemente de construcţie căzute de pe faţada unei clădiri, iar un autoturism a fost avariat, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

"Urmare a codului portocaliu din Bucureşti am intervenit pentru îndepărtarea a doi copaci, pentru extragerea apei din subsolul unei locuinţe şi pentru îndepărtarea unor elemente de construcţie de pe faţada unei clădiri. A fost avariat un autoturism", a precizat sursa citată, potrivit Agerpres.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o avertizare cod portocaliu de furtună până la ora 16,30, pentru municipiul Bucureşti, iar ISU a transmis mesaj RO-Alert cu privire la semnalarea de averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină de dimensiuni mici şi medii. Anterior, ISU Bucureşti-Ilfov a transmis şi mesaj RO-Alert şi pentru o avertizare meteorologică cod portocaliu valabilă de la ora 14,30 până la ora 15,30, pentru localităţile Voluntari, Gruiu, Afumaţi, Moara Vlăsiei, Snagov, Găneasa, Ştefăneştii de Jos, Dascălu din judeţul Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.