Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşină cu două persoane la bord, căzută în albia râului Someş; pasagerii au reuşit să iasă, dar au suferit multiple leziuni

opiniatimisoarei.ro
masina cazuta in rau

O maşină în care se aflau două persoane a căzut, sâmbătă, în albia râului Someş, în localitatea Ilva Mică din judeţul Bistriţa-Năsăud. Cele două persoane au reuşit să iasă, dar au fost rănite, fiind transportate la spital, anunță news.ro.

”Garda de intervenţie Sângeorz Băi intervine în localitatea Ilva Mica (spre Sângeorz Băi), un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în albia râului Someş. Din accident au rezultat doua victime, ieşite din autoturism, politraumatizate, conştiente”, a transmis, sâmbătă, ISU Bistriţa-Năsăud.

Citește și: BREAKING - Compania Biontech avertizează: imunizarea în cadrul Uniunii Europene este în pericol

Cele două victime au fost preluate de echipajele de prim-ajutor SMURD de la Garda de Intervenţie Sangeorz Băi şi Secţia de Pompieri Năsăud, fiind stabilizate şi apoi transportate la spital.

”În autoturismul implicat în accident se aflau un bărbat, în vârstă de aproximativ 42 de ani, respectiv o femeie, în vârstă de aproximativ 39 de ani. Victimele prezentau multiple leziuni şi traumatisme (craniene, faciale şi toraco-abdominale). Pe toată durata intervenţiei, victimele au fost cooperante”, au mai transmis pompierii.

Ambele victime au fost transportate la UPU SMURD Bistriţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.