Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mașină de lux, furată din SUA, găsită în trafic în România

Politia Romana

Un bolid de lux, care valorează peste 90.000 de euro, a fost găsit în trafic, pe o stradă din Huedin, județul Cluj, la volan fiind o tânără de 26 de ani.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin fac cercetări pentru tăinuire, după ce o tânără de 26 de ani a fost găsită la volanul unui bolid de lux ce figura ca fiind furat din SUA. Autoturismul în valoare de aproximativ 90.000 de euro a fost indisponibilizat.

„În cursul serii de 10 decembrie, în jurul orei 19:00, în baza informațiilor obținute, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale au identificat și oprit pe strada Horea din Huedin un autoturism, condus de o tânără de 26 de ani, din județul Mureș, acesta figurând ca fiind sustras de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii”, a declarat Poliția Română, citată de Mediafax. Autovehiculul a fost ridicat pentru continuarea verificărilor, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.