Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mașină de poliție din Capitală, spulberată de un șofer neatent: Trei polițiști au fost răniți

O mașină de poliție din Capitală, aflată în misiune, a fost implicată, duminică seara, într-un accident pe Șoseaua Berceni. Șoferul și cei doi polițiști au fost răniți și au fost transportați la spital.

"In jurul orei 20.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc in intersecția sos.Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliție.

Conducatorul autospecialei, care se deplasa in regim prioritar, cu semnalele optice și acustice in funcțiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu str.Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos.Oltenitei către bd.Alexandru Obregia.

Citeşte şi: Premierul Marii Britanii stabileşte noile pedepse pentru terorişti - Minimum 14 ani de detenţie pentru atentatori

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducatorului autospecialei și a celor doi ocupanți(polițiști), care au fost transportați la spital in vederea acordării de îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers catre Piața Sudului aplicându-se restricții de circulație sub îndrumarea polițiștilor rutieri", anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.