Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mașina folosită de primarul Capitalei, ridicată pentru că era parcată neregulamentar / Poliția Locală Sector 5 susține că vehiculul nu aparține lui Nicușor Dan

masina ridicata

UPDATE: Poliția Locală Sector 5 transmite că nu a ridicat niciun autovehicul aparținând lui Nicușor Dan și face următoarele precizări:

- conform dispoziției nr. 2264 din 28.06.2022, autovehiculul cu nr. de înmatriculare VS 03 ZDO a fost declarant ca fiind abandonat, fiind localizat pe domeniul public, în strada Silexului nr. 7, Sector 5, București, conform procesului verbal de constatare, nr. 004845 din 14.04.2022

- autoturismul a fost ridicat astăzi, în baza Legii 421/2002. (legea menționață stabilește regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat).

- menționăm că, anterior, Poliția Locală Sector 5 a somat proprietarul, conform Legii 421/2002, în data de 26.04.2022. - autoturismul a mai fost ridicat de la aceeași adresă în urmă cu aproximativ 3 ani, pentru același motiv.

*

Mașina primarului general Nicușor Dan a fost ridicată în această dimineață de Poliția Locală Sector 5 pentru că era parcată neregulamentar, anunță Antena3. Edilul nu a oferit nicio reacție până la momentul transmiterii acestei știri.

Proprietarul sau deținătorul legal poate să revendice vehiculul în cel mult 30 de zile de la data anunțului public, iar acesta se va elibera pe bază de proces-verbal de predare-primire, respectiv după achitarea integrală a taxelor/ tarifelor și cheltuielilor efectuate cu ocazia ridicării, transportării și depozitării. În situația în care vehiculul nu este revendicat de către proprietar sau deținătorul legal în termen de 30 de zile de la data anunțului, acesta va fi trecut în proprietatea privată a Municipiului București, prin dispoziție a Primarului Sectorului 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.