Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maşinile de poliţie abandonate, vânate de primăriile Capitalei

Politia locala sector 6

Primariile din Capitala vaneaza masini de politie. Au luat la tinta zeci de harburi care nu mai merg si au fost abandonate in ultimii ani pe spatiul public sau in parcari.

Inspectorii le-au dat termen politistilor sa le ia intr-o luna, altfel le vor ridica ei si-i vor amenda. Birocratia face ca o masina de politie sa nu poata fi casata decat in urma unui proces indelungat. Numarul masinilor de politie abandonate pe domeniul public pentru ca nu sunt functionale este mult mai mare. Primariile de sector au hotarat sa le ridice si sa ii amendeze pe agenti pentru ca nu respecta legea.

Oficialii sectorului 2 au identificat in apropierea sectiei 7 cel putin 5 masini de politie care sunt abandonate pe trotuar sau sunt lasate in strada. Le-au dat termen o luna sa le ridice din aceste locuri unde parcarea este interzisa, insa vineri somatiile lipite pe parbriz au disparut. Mai mult, chiar astazi, dupa somatiile scrise, una dintre dubele abandonate a fost ridicata si dusa la casat. Pe langa sectile de poltiie, in parcari sau pe strada sunt zeci de astfel de masini. In loc sa fie duse la fier vechi, ocupa loc pe spatiul public.

Serviciul de Logistica de la Politia Capitalei ne asigura ca: "In prezent pentru 250 de autospeciale sunt in curs de intocmire documentele necesare acestei proceduri. Precizam ca aceasta activitate se deruleaza in dinamica si are un caracter continuu, autospecialele fiind in permanenta evaluare.", anunţă ProTV. Ritmul de casare este insa lent pentru ca masina trebuie evaluata de o comisie care sa stabileasca daca reparatiile depasesc valoarea ei. Daca da, atunci masina este trimisa la fier vechi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.