Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Masivul Bucegi: șapte turiști s-au pierdut pe traseul Crucea Caraiman – Cabana Caraiman; salvamontiștii au intervenit rapid

The Spectator
romania munti peisaje

Șapte turişti s-au rătăcit, joi seară, pe traseul Crucea Caraiman – Cabana Caraiman din Masivul Bucegi, echipele de jandarmi montani şi salvamontişti plecând pe munte pentru recuperarea acestora. Ei au fost găsiți cu ajutorul unui ATV, anunță Jandarmeria Prahova, relatează Mediafax.

Citește și: FOTO-VIDEO - Un copil de doar opt ani a fost lovit MORTAL de un CAMION pe trecerea de pietoni; SMURD a venit cu elicopterul

„Persoanele în cauză au fost găsite de către salvatori la scurt timp astfel: echipa de Salvamont a recuperat două persoane de sex feminin cu ajutorul unui ATV, iar echipajul de jandarmi a recuperat restul grupului de turiști. Pe drumul de întoarcere catre telecabina Busteni, echipa de salvamont a făcut joncțiunea cu jandarmii montani, predând astfel pentru coborârea cu telecabina și cele două persoane pe care le transporta cu ATV-ul”, conform sursei citate.

Turiștii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, deși în grupul respectiv exista o persoană, care avea unele afecțiuni medicale și spunea că are amețeli.

„Turiștii au fost coborâți până la telecabină, urmând a fi transportați pe cablu până în Bușteni”, anunță jandarmii din Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.