Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mason Greenwood rămâne în arest preventiv

https://www.transfermarkt.com/
mason greenwood

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, reţinut sâmbătă pentru încălcarea controlului judiciar, rămâne în arest preventiv, scrie L'Equipe, informează Agerpres.

Mason Greenwood a fost acuzat de tentativă de viol şi agresiune, ambele comise la adresa fostei sale partenere, Harriet Robson.

Greenwood, care era suspendat de Manchester United din luna februarie, a fost inculpat sâmbătă pentru "tentativă de viol" şi "lovituri şi vătămări voluntare", a anunţat parchetul britanic.

Magistraţii au precizat că aceste acuzaţii privesc o singură şi aceeaşi victimă, iar jucătorul de 21 de ani va compărea luni în faţa tribunalului.

Greenwood, care fusese arestat în luna ianuarie sub acuzaţiile de viol şi agresiune asupra unei femei, a fost din nou încarcerat sâmbătă, fiind bănuit că nu a respectat condiţiile controlului judiciar, ceea ce a determinat aceste noi acuzaţii şi trimiterea sa în faţa instanţei.

Greenwood fusese arestat la finele lunii ianuarie, după ce o tânără l-a acuzat de viol şi agresiune. Ancheta poliţiei a fost deschisă după postarea pe reţelele de socializare a unor imagini şi videoclipuri care arătau o tânără cu faţa însângerată şi cu vânătăi pe corp, împreună cu textul: "Pentru oricine vrea să ştie ce-mi face în realitate Mason Greenwood". Imaginile au fost ulterior retrase.

La câteva ore de la primele acuzaţii care i-au fost aduse, Mason Greenwood, considerat unul dintre starurile în ascensiune din fotbalul englez, a fost suspendat până la noi ordine de la antrenamente şi competiţie de către clubul său.

Fotbalistul se afla în libertate sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.