Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus: 'Ronaldo este viitorul lui Juventus, un jucător extraordinar care va avea un sezon excelent şi la anul'

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Massimiliano Allegri (51 de ani), antrenorul lui Juventus, a vorbit pentru prima oară despre posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo de la campioana Italiei, potrivit mediafax.

Tehnicianul spune că nu ia în calcul o despărţire de portughezul care a sosit la echipa sa la începutul acestui sezon.

Citește și: Bomba care aruncă-n aer scena politică: Lovitura decisivă pe care ar putea-o primi Klaus Iohannis, după pensionarea lui Augustin Lazăr

Obişnuit cu gloria din Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo a fost eliminat din cea mai importantă competiţie europeană în sferturile de finală în acest sezon, după ce Juventus a pierdut cu Ajax, scor 2-3, la general. Presa din Italia a speculat că atacantul şi-ar dori să plece de la torinezi în 2020, deşi contractul său este scadent în 2022.

Citește și: Tăriceanu aruncă bomba! Liderul ALDE face dezvăluiri uluitoare

Allegri spune că se bazează în continuare pe lusitan, el fiind pilonul principal al formaţiei care se apropie de un nou titlu în Serie A: "Ronaldo a avut un sezon foarte bun şi va juca mâine (n. red. - contra Fiorentinei). El este viitorul lui Juventus, un jucător extraordinar care va avea un sezon excelent şi la anul. Este liniştit, dar a fost dezamăgit, la fel ca noi toţi, de eliminarea din Champions League, pentru că am fi vrut să triumfăm, însă fotbalul este făcut din momente de bucurie şi de tristeţe", a spus Allegri, potrivit ESPN.

Citește și: Viorica Dăncilă aruncă bomba! Dă semnalul pentru candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale

Fostul tehnician de la Milan a subliniat din nou ideea că aducerea lui Ronaldo nu putea garanta câştigarea Ligii de către Juventus: "Mereu am spus că, prin transferul lui Ronaldo, nu avem nicio garanţie. Fotbalul nu este o ştiinţă. Uitaţi-vă la Barcelona, care s-a întors în semifinale după patru ani, deşi îl au pe Messi. Dacă câştigăm campionatul, tot putem spune că am avut un sezon bun", a mai spus acesta.

Citește și: Mutarea anului în fotbal! Gigi Becali vrea să-i ia ‘averea’ lui Hagi

Juventus mai are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura matematic titlul în Serie A. În următoarea rundă, Juventus o va înfrunta, pe teren propriu, pe Fiorentina. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00.

În acest sezon, Cristiano a marcat 26 de goluri, dintre care 19 în campionat, şi a oferit 12 pase decisive. Portughezul este al patrulea cel mai bun marcator din Serie A, după Quagliarella (22), Piatek (21) şi Zapata (20).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.