Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mastercard spendingpulse a declarat ca vânzările de Black Friday au crescut cu 2,5% față de anul trecut

facebook.com
Black Friday 2023

Mastercard Spendingpulse a declarat sâmbătă că vânzările cu amănuntul din SUA de Black Friday au crescut cu 2,5% faţă de cele de anul trecut, excluzând vânzările de automobile, neajustate pentru inflaţie, transmite Reuters.

În septembrie, Mastercard SpendingPulse, care măsoară vânzările cu amănuntul în magazine şi online, în toate formele de plată, a declarat că anticipează că vânzările cu amănuntul din SUA, excluzând automobilele, vor creşte cu 3,7% în timpul sezonului de sărbători, de la 1 noiembrie până la 24 decembrie, conform News.ro.

Black Friday se referă la ziua după sărbătoarea Zilei Recunoştinţei din SUA, când vânzările cu amănuntul sunt în mod tradiţional puternice.

Vânzările prin comerţ electronic au crescut vineri cu 8,5% faţă de aceeaşi zi a anului trecut, deoarece consumatorii au făcut cumpărături online pentru oferte, în timp ce vânzările în magazine au crescut cu 1,1%, a spus MasterCard Spendingpulse.

Cumpărătorii americani au cheltuit 9,8 miliarde de dolari online în timpul Black Friday anul acesta, potrivit datelor de la Adobe Analytics, care sunt în concordanţă cu aşteptările grupului de date şi informaţii a companiei de software Adobe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.