Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsură anti-coronavirus: Kaufland România instalează geamuri de protecţie la casele de marcat

știri zilnic
kaufland

Kaufland România a început instalarea geamurilor de protecţie din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din ţară, cu prioritate în oraşele în care sunt mai multe cazuri, ca măsură suplimentară pentru a spori siguranţa clienţilor şi a echipelor din magazine, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

"Colegii de la casele de marcat, dar şi cei de la raioanele 'legume-fructe' şi de la vitrina cu servire asistată au mănuşi de unică folosinţă. În anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienţilor în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane", se menţionează în comunicat.

Citește și: ‘Măsuri drastice’! Cum ar putea fi monitorizați cei aflați în carantină sau izolare din cauza coronavirusului

Potrivit Kaufland România, pe podeaua din zonele de trafic au fost amplasate benzi care indică distanţa de siguranţă.

"Toate echipele lucrează la capacitate maximă pentru a evita formarea cozilor şi a asigura buna funcţionare a tuturor operaţiunilor. Toţi colegii cunosc regulile de igienă şi prevenţie şi sunt îndemnaţi să le respecte", se mai precizează în comunicat.

De asemenea, reprezentanţii Kaufland România au menţionat că sunt dezinfectate toate suprafeţele de contact şi obiectele des utilizate de clienţi şi angajaţi (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanţe, butoane etc), precum şi spaţiile comune (toalete, scări rulante etc).

Citește și: Cercetătorii au descoperit! Cât timp rezistă coronavirusul în aer

"Toate magazinele sunt dotate cu dezinfectant de mâini gratuit, atât pentru clienţi, cât şi pentru colegi. La toalete există săpun ce conţine dezinfectant. Pe lângă acestea, o măsură de protecţie este şi responsabilizarea clienţilor. Astfel, printr-o campanie amplă lansată de Kaufland, ei primesc informaţii educaţionale despre prevenţie şi responsabilitate, prin intermediul spoturilor radio, la televizor, mesaje online, dar şi în magazine, prin signalistică amplasată pe podea, geamuri şi în zonele de trafic", se mai precizează în comunicat.

Totodată, clienţii sunt îndemnaţi să aibă un comportament responsabil în acest context şi să aibă grijă la cei din jur, să cumpere responsabil şi să evite risipa alimentară, să vină neînsoţiţi la cumpărături şi să respecte regulile de prevenţie şi igienă. De asemenea, clienţii trebuie să folosească dezinfectantul de mâini de la intrarea din magazine, să păstreze distanţa de siguranţă de minimum 1 metru şi să opteze pentru plata cu cardul sau telefonul, în locul bancnotelor.

Citește și: Coronavirusul lovește și în Loteria Română! Începând de astăzi vor fi închise agențiile loto

"Acestea sunt doar o parte din măsurile luate la nivelul întregii companii, pentru a asigura continuitatea şi disponibilitatea în orice scenariu. Din dorinţa de a-şi proteja angajaţii, Kaufland a creat şi o linie telefonică specială dedicată lor, pentru a susţine informarea corectă şi completă.

De asemenea, Kaufland îşi asigură clienţii că există suficiente stocuri, datorită livrărilor zilnice şi a unei mari varietăţi de produse şi că magazinele vor rămâne deschise, acestea fiind aspecte prioritare pentru toată echipa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.